WAT.DOET.EXPLI?

com•mu•ni•ca•tie = be-lang-rijk
Voor alles en iedereen. Verbaal en non-verbaal, gesproken, geschreven, getypt of getweet. Door communicatie begrijpen we elkaar, of juist niet.

Interim
Expli kan de afdeling communicatie een tijdje versterken bij extra drukte of voor een speciaal project. Ook als er tijdelijk iemand uitvalt door sabbatical, zwangerschap of ziekte is Expli beschikbaar, en meestal snel inzetbaar.

Advies
Expli als adviseur achter de schermen. Je wilt een boodschap overbrengen naar je medewerkers of relaties. Daarbij spelen woorden een belangrijke rol. Of het nu gaat om een voorwoord in een jaarverslag, een brief naar klanten of een aankondiging van een reorganisatie. Expli adviseert, schrijft en herschrijft, maar het blijven jouw woorden.

Redigeren, corrigeren en herschrijven

Iedere tekst vraagt een andere benadering. Een advertentie moet wervend zijn en een webtekst compact. Om een tekst zo krachtig mogelijk te maken, moet duidelijk zijn wat je wilt zeggen en tegen wie. Voordat Expli met teksten aan de slag gaat, zal Expli overleggen over de boodschap, de doelgroep en de bijbehorende toon. Maar het blijft wel jouw tekst. En juist daarom is het belangrijk dat deze tekst foutloos is, helder overkomt en prettig leest. Met een onafhankelijke blik leest Expli je tekst door en corrigeert fouten. Expli haalt zelfs een spatie te veel weg.

Vertalen
Expli vertaalt Engelse teksten met gevoel in het Nederlands. Of Nederlandse teksten in het Engels. De vertaling is prettig leesbaar en doet recht aan de inhoud van de oorspronkelijke tekst. De boodschap blijft hetzelfde.

Miniteksten
Expli maakt een pakkende pay off of verzint een naam voor een product of dienst. Een kleine tekst met een grote betekenis. Creatief met taal en met jouw input maakt Expli de perfect passende naam of pay off.

Werkwijze & Tarieven
Expli kan een opdracht op project, interim of freelance basis invullen. Geen opdracht is hetzelfde. Geen tekst is hetzelfde. Op basis van de moeilijkheidsgraad en de tijdsbesteding, bepaalt Expli de kosten voor het schrijven, redigeren of vertalen. Of wat er voor nodig is om een nieuwe naam te bedenken. Of om een tijdje als interim te werken bij de afdeling communicatie, een presentatie voor te bereiden en te trainen, etc.

Nieuws

06-11-2012 | Nieuwe website online

Lees meer